Туча, па хапшење у Фуламу!

Скандал у Фуламу – ухапшен Митровићев саиграч! Нападач Фулама, Абубакар Камара, је ухапшен пошто је полиција добила пријаву да се догодила туча у тренинг центру лондонског клуба.  Нема краја инцидентима проблематичног нападача.

Фудбал 24.01.2019 | 20:00
Туча, па хапшење у Фуламу!
У саопштењу полиције је наведено да је мушкарац, у двадесетим годинама, ухапшен под сумњом да је физички напао једног члана стручног штаба.

“Тај мушкарац је Камара, који је стигао у тренинг центар вероватно тражећи решење за своју будућност у клубу, после турбулентног периода“, наводи Гардијан.

Подсећа се и да је Француз, који је у Фулам стигао из Амијена у јулу 2017. године, недавно ушао у сукоб са првим нападачем тима, српским репрезентативцем Александром Митровићем, за време утакмице против Хадерсфилда, када је инсистирао да баш он изведе једанаестерац.

Наводно је сукоб двојице нападача продубљен и на каснијем тимском термину за јогу.

“Камарина судбина у Фуламу је била под знаком питања од тада, а постоје наводи да би могао да оде у Турску“, пише Гардијан.

Фулам је саопштио да је “особа која је ухапшена добила забрану приступа тренинг центру и било каквим клупским активностима“.

Док се у Енглеској очекивао његов одлазак у турску Малатију, необуздани нападач Фулама био је иза решетака!

Лондонски лист "Гардијан" објавио је у среду да је Француз Абубакар Камара ухапшен у понедељак у клупском тренингу центру, због сумњи да је неименованој особи нанео физичке повреде!

Тамошња "Метрополитан полиција" изашла је на терен у понедељак, а два дана касније саопштила:

"Један човек, у двадесетим годинама, ухапшен је због сумње да је нанео телесне повреде и криминалну штету. Он је приведен у станицу", наведено је, а "Гардијан" је недуго потом открио о коме се ради.

Камара је правио проблем и на терену и у тренинг центру. На оба места раније се сукобљавао са српским интернационалцем Александром Митровићем, који му је најпре објашњавао да није његово да шутира пенал, а потом га је наводно учио пристојности и на часу јоге, којем је присуствовала читава екипа.

Менаџер екипе, Клаудио Ранијери, уклонио је Француза из екипе после тих инцидената, а чини се да ће до даљег на чекању бити и Камарина селидба у Турску.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар