Tuča, pa hapšenje u Fulamu!

Skandal u Fulamu – uhapšen Mitrovićev saigrač! Napadač Fulama, Abubakar Kamara, je uhapšen pošto je policija dobila prijavu da se dogodila tuča u trening centru londonskog kluba.  Nema kraja incidentima problematičnog napadača.

Fudbal 24.01.2019 | 20:00
Tuča, pa hapšenje u Fulamu!
U saopštenju policije je navedeno da je muškarac, u dvadesetim godinama, uhapšen pod sumnjom da je fizički napao jednog člana stručnog štaba.

“Taj muškarac je Kamara, koji je stigao u trening centar verovatno tražeći rešenje za svoju budućnost u klubu, posle turbulentnog perioda“, navodi Gardijan.

Podseća se i da je Francuz, koji je u Fulam stigao iz Amijena u julu 2017. godine, nedavno ušao u sukob sa prvim napadačem tima, srpskim reprezentativcem Aleksandrom Mitrovićem, za vreme utakmice protiv Hadersfilda, kada je insistirao da baš on izvede jedanaesterac.

Navodno je sukob dvojice napadača produbljen i na kasnijem timskom terminu za jogu.

“Kamarina sudbina u Fulamu je bila pod znakom pitanja od tada, a postoje navodi da bi mogao da ode u Tursku“, piše Gardijan.

Fulam je saopštio da je “osoba koja je uhapšena dobila zabranu pristupa trening centru i bilo kakvim klupskim aktivnostima“.

Dok se u Engleskoj očekivao njegov odlazak u tursku Malatiju, neobuzdani napadač Fulama bio je iza rešetaka!

Londonski list "Gardijan" objavio je u sredu da je Francuz Abubakar Kamara uhapšen u ponedeljak u klupskom treningu centru, zbog sumnji da je neimenovanoj osobi naneo fizičke povrede!

Tamošnja "Metropolitan policija" izašla je na teren u ponedeljak, a dva dana kasnije saopštila:

"Jedan čovek, u dvadesetim godinama, uhapšen je zbog sumnje da je naneo telesne povrede i kriminalnu štetu. On je priveden u stanicu", navedeno je, a "Gardijan" je nedugo potom otkrio o kome se radi.

Kamara je pravio problem i na terenu i u trening centru. Na oba mesta ranije se sukobljavao sa srpskim internacionalcem Aleksandrom Mitrovićem, koji mu je najpre objašnjavao da nije njegovo da šutira penal, a potom ga je navodno učio pristojnosti i na času joge, kojem je prisustvovala čitava ekipa.

Menadžer ekipe, Klaudio Ranijeri, uklonio je Francuza iz ekipe posle tih incidenata, a čini se da će do daljeg na čekanju biti i Kamarina selidba u Tursku.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar