Интеров притисак на Перишића!

Јунајтед се опет активирао, ту је и Атлетико! Хрват приморан да бира, лоцирана и замена.

Фудбал 25.01.2019 | 08:15
Интеров притисак на Перишића!
Нема мира у Интеровим канцеларијама. Откако је зимска пијаца отворена, директори и остали сарадници Неразура упорно раде на долазним и одлазним трансферима, а после шестомесечне паузе у Граду моде поново је актуелна прича о одласку Ивана Перишића.

Милански дневник Газета дело Спорт у једној од најзанимљивијих прича данас пише о томе да се Манчестер јунајтед поново активирао и жели хрватског офанзивца, док је друго име на листи потенцијалних купаца - Атлетико Мадрид. 

Иако је, како је у тексту објашњено, интересовање Јунајтеда и Атлетика више опипавање пулса, у Интеру су ову прилику схватили врло озбиљно и сада нема таквог отпора какав је виђен током прошлог лета. После слабих партија од повратка с Мундијала у Русији и свега три гола и две асистенције у Серији, без учинка у Лиги шампиона, Перишић је сада много ближи одласку са стадиона Ђузепе Меаца, него останку. Одговорни у Интеру су, наводно, почели да притискају Хрвата да одлучи где би волео да настави каријеру и да прихвати услове који му се нуде. 

Током прошлог лета Јунајтед је за Перишића нудио преко 60.000.000 евра, међутим сада би цена могла да буде 40.000.000 евра - плафон. Мада је Перишић првенствено лево крило, Јунајтед би га узео због обавеза које би имао на десном боку, које је и даље отворена рана Црвених ђавола и ове сезоне ради са принудним решењима. Атлетико има своје проблеме. Витоло је сломио ногу и неће га бити највероватније до краја сезоне, док Желсон Мартинс није испунио очекивања и вероватно ће отићи негде на позајмицу. Проблеми са повредама такође су натерали Дијега Симеонеа да чак размисли и о томе да Перишића ангажује и сада, мада је реалније да се евентуални трансфер оствари тек на лето.

Интер оставља и једна и друга врата широм отворена, а директори су спремни за званичне преговоре. Јер, новац од продаје могао би даље да се инвестира у реновирање поставе. Интерова листа жеља је кратка и прилично јасна. Прва жеља је Антони Марсијал, али како је Француз на прагу обнављања уговора са Јунајтедом на још пет година, реалност је Стивен Бергвајн из ПСВ Ајндховена. Јуче се освануле вести у Холандији да је Милан заинтересован за Бергвајна, али изгледа да је у питању други клуб из Града моде. Модел по којем би се атрактивно крило довео била би позајмица, уз опцију откупа на око 20.000.000 или 25.000.000 евра. У свакој варијанти. Било сада или на лето.

Интер сада стрпљиво чека своју шансу да уновчи Перишића...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар