Свуда пођи, кући дођи: Георгијевић опет у Партизану!

Нападач Дејан Георгијевић, који је својевремено био у Партизану, али није имао статус првотимца, после неколико година, поново облачи црно-бели дрес. "Срећан сам, вратио сам се кући".

Фудбал 23.01.2019 | 18:15
Свуда пођи, кући дођи: Георгијевић опет у Партизану!
Дешава се у ФК Партизан да се нови играчи сликају са шалом "Партизан - моја кућа", једним од маркетиншких реквизита клуба.

А ако неко такав шал може да покаже (а било је раније и других играча) и да то заиста буде истинита порука, онда је то Дејан Георгијевић, који је од данас поново у свом Партизану, у који је дошао на једногодишњу позајмицу са правом откупа уговора од Ференцвароша.

Нападач који има 25 година својевремено је био пред вратима првог тима, у време док је тренер био Александар Станојевић, добијао је шансу у пар пријатељских утакмица. Али, никако није успевао да се избори за статус првотимца.

Уследили су одласци, како се то каже, "на каљење". Играо је за Спартак, а потом је успешно носио дрес Вождовца, из којег је прошле године отишао у мађарски Ференцварош. Почетком 2019. године ево га опет у Партизану, као други нови играч ове зиме (после Мусе Нџаија).

"Много сам срећан због повратка кући! Хвала и људима из Ференцвароша што су ми ово омогућили. Хвала и управи Партизана, надам се да ћу им се одужити, као и навијачима, који ће се, надам се, адовати мојим головима. Имао сам и друге понуде, доста из иностранства, као и других тимова из Суперлиге али моја жеља је била само Партизан", рекао је Георгијевић на "представљању" у Партизану.

Овај момак је пре неколико дана напунио 25 година. Каже да је идеја о повратку у Партизан почела да се "кува" пред слављенички дан, да би се завршила управо на дан када је дувао свећице на торти.

"То ми је најлепши поклон! Био сам члан овог клуба доста дуго и знам како овај клуб функционише и дише", додао је.

У Ференцварошу се није снашао. Додуше и повреде су га омеле да понови форму коју је показао у Вождовцу.

Сада је фокусиран на Партизан и...

"Надам се головима, али најбитније је да Партизан побеђује. Верујем да ћу се и ја исказати".

Спортски директор Партизана Ивица Илиев пожелео је Георгијевићу добродошлицу кући.

"Дејан долази у правом тренутку, када је стасао. Онај таленат који је показао као дете, сада може да искаже у првом тиму. Надам се да ће нам донети много голова и радости. Он је играч који се уклапа у визију Бате Мирковића и модел којем Партизан треба да тежи. Не сумњам да ће се врло брзо уклопити", рекао је Илиев.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар