Svuda pođi, kući dođi: Georgijević opet u Partizanu!

Napadač Dejan Georgijević, koji je svojevremeno bio u Partizanu, ali nije imao status prvotimca, posle nekoliko godina, ponovo oblači crno-beli dres. "Srećan sam, vratio sam se kući".

Fudbal 23.01.2019 | 18:15
Svuda pođi, kući dođi: Georgijević opet u Partizanu!
Dešava se u FK Partizan da se novi igrači slikaju sa šalom "Partizan - moja kuća", jednim od marketinških rekvizita kluba.

A ako neko takav šal može da pokaže (a bilo je ranije i drugih igrača) i da to zaista bude istinita poruka, onda je to Dejan Georgijević, koji je od danas ponovo u svom Partizanu, u koji je došao na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa ugovora od Ferencvaroša.

Napadač koji ima 25 godina svojevremeno je bio pred vratima prvog tima, u vreme dok je trener bio Aleksandar Stanojević, dobijao je šansu u par prijateljskih utakmica. Ali, nikako nije uspevao da se izbori za status prvotimca.

Usledili su odlasci, kako se to kaže, "na kaljenje". Igrao je za Spartak, a potom je uspešno nosio dres Voždovca, iz kojeg je prošle godine otišao u mađarski Ferencvaroš. Početkom 2019. godine evo ga opet u Partizanu, kao drugi novi igrač ove zime (posle Muse Ndžaija).

"Mnogo sam srećan zbog povratka kući! Hvala i ljudima iz Ferencvaroša što su mi ovo omogućili. Hvala i upravi Partizana, nadam se da ću im se odužiti, kao i navijačima, koji će se, nadam se, adovati mojim golovima. Imao sam i druge ponude, dosta iz inostranstva, kao i drugih timova iz Superlige ali moja želja je bila samo Partizan", rekao je Georgijević na "predstavljanju" u Partizanu.

Ovaj momak je pre nekoliko dana napunio 25 godina. Kaže da je ideja o povratku u Partizan počela da se "kuva" pred slavljenički dan, da bi se završila upravo na dan kada je duvao svećice na torti.

"To mi je najlepši poklon! Bio sam član ovog kluba dosta dugo i znam kako ovaj klub funkcioniše i diše", dodao je.

U Ferencvarošu se nije snašao. Doduše i povrede su ga omele da ponovi formu koju je pokazao u Voždovcu.

Sada je fokusiran na Partizan i...

"Nadam se golovima, ali najbitnije je da Partizan pobeđuje. Verujem da ću se i ja iskazati".

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev poželeo je Georgijeviću dobrodošlicu kući.

"Dejan dolazi u pravom trenutku, kada je stasao. Onaj talenat koji je pokazao kao dete, sada može da iskaže u prvom timu. Nadam se da će nam doneti mnogo golova i radosti. On je igrač koji se uklapa u viziju Bate Mirkovića i model kojem Partizan treba da teži. Ne sumnjam da će se vrlo brzo uklopiti", rekao je Iliev.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar