Звездини играчи у Београду, руководство у Паризу!

Спортски директор Митар Мркела и пословни директор Стефан Пантовић посетили француску престоницу да би дали изјаве поводом оптужби о намештању.

Фудбал 23.01.2019 | 16:45
Звездини играчи у Београду, руководство у Паризу!
Фудбалери Црвене звезде враћају се ове среде са Кипра, где су обавили прву фазу припрема за пролећни део сезоне, а истовремено је део руководства у Паризу.

Спортски директор Митар Мркела и пословни директор Стефан Пантовић отпутовали су у престоницу Француске како би у Националном финансијском тужилашву (ПНФ) дали изјаве поводом наводног намештања утакмице са Пари Сен Жерменом у Лиги шампиона, пишуВечерње новости.

Подсетимо, убрзо после утакмице игране почетком октобра, француски лист "Лекип", позивајући се на неименовани извор из УЕФА, објавио је да се један "високи челник Црвене звезде" кладио на пораз свог тима од пет голова разлике. Пошто је резултат био 6:1 за Парижане, то је привукло пажњу.

Из оба клуба оптжубе су моментално демантоване, а и даље се нису појавили било какви докази.

Црвена звезда је у међувремену поднела кривичну пријаву против НН лица због нанете штете угледу клуба и одлучила да сви из званичне делегације самоиницијативно дају изјаве. Тим поводом су тренутно у Паризу Мркела и Пантовић.

"Новости" пишу да се овом афером баве многи француски медији, међу којима је и угледни недељник "Поен" (Ле Поинт) који је пренео да су изјаве у оквиру прелиминарне истраге под радним називом "Операција Драган" дали и двојица функционера Пари Сен Жермена: заменик генералног директора Жан-Клод Блан и спортски директор Антеро Енрике. По сазнањима поменутог магазина, они су саопштили да им ништа није нуђено, ни изблиза, ни издалека, а наводи се и да после утакмице није примећена било каква предаја новца, као што је тврдио неименовани доушник.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар