''Ако Меси није заслужио Златну лопту...''

''. . . онда не знам ништа о фудбалу!" Фудбалер Атлетико Марида, Фелипе Луис, верује да Лионел Меси несзаслужено није добио Златну лопту за 2018. годину.

Фудбал 25.01.2019 | 08:00
''Ако Меси није заслужио Златну лопту...''
Златну лопту је за минулу годину добио фудбалер Реал Мадрида и Хрватске Лука Модрић, што је изазвало подељене реакције у медијима.

Луис верује да је престижну награду заслужио управо Меси и да то није требало да буде доведено у питање.

"После толико година ви видите човека који се толико променио. Играо је у нападу, па на средини – и онда, одједном, чујем да није заслужио Златну лопту јер је имао лошу сезону прошел године. Освојио је првенство, Куп и имао је највише голова у Европи, као и доста асистенција. Онај ко је то рекао или не види што ја видим, или ја не знам ништа о фудбалу",казао је Луис за Глобоспорте. Бразилски дефанзивац је наставио да хвали легендарног Аргентинца.

"Он је најбољи фудбалер Барселоне. Ствара голове, а када не асистира онда започне акцију која резултује голом, и тако већ десет година. Моје ривалство са њим је бесконачно на терену, али му се ван истог подједнако и дивим. Он је Аргентинац, мој ривал, и нећу добити ништа од тога што га хвалим. Али, морам бити искрен", јасан је Луис.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар