''Ako Mesi nije zaslužio Zlatnu loptu...''

''. . . onda ne znam ništa o fudbalu!" Fudbaler Atletiko Marida, Felipe Luis, veruje da Lionel Mesi neszasluženo nije dobio Zlatnu loptu za 2018. godinu.

Fudbal 25.01.2019 | 08:00
''Ako Mesi nije zaslužio Zlatnu loptu...''
Zlatnu loptu je za minulu godinu dobio fudbaler Real Madrida i Hrvatske Luka Modrić, što je izazvalo podeljene reakcije u medijima.

Luis veruje da je prestižnu nagradu zaslužio upravo Mesi i da to nije trebalo da bude dovedeno u pitanje.

"Posle toliko godina vi vidite čoveka koji se toliko promenio. Igrao je u napadu, pa na sredini – i onda, odjednom, čujem da nije zaslužio Zlatnu loptu jer je imao lošu sezonu prošel godine. Osvojio je prvenstvo, Kup i imao je najviše golova u Evropi, kao i dosta asistencija. Onaj ko je to rekao ili ne vidi što ja vidim, ili ja ne znam ništa o fudbalu",kazao je Luis za Globosporte. Brazilski defanzivac je nastavio da hvali legendarnog Argentinca.

"On je najbolji fudbaler Barselone. Stvara golove, a kada ne asistira onda započne akciju koja rezultuje golom, i tako već deset godina. Moje rivalstvo sa njim je beskonačno na terenu, ali mu se van istog podjednako i divim. On je Argentinac, moj rival, i neću dobiti ništa od toga što ga hvalim. Ali, moram biti iskren", jasan je Luis.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar