Пала магла на Сарајево, Додик слетио и помогао!

Хеликоптер није могао да се приземљи нигдје осим на фудбалски терен. Додик то клубу није заборавио.

Фудбал 23.01.2019 | 19:00
Пала магла на Сарајево, Додик слетио и помогао!
Густа сарајевска магла је у ноћи са 4. на 5. децембар прошле године учинила један нижелигашки клуб богатијим за 10.000 КМ.

Тај клуб је Озрен из Семизовца.

Наиме, на њихов стадион "Ешреф Пустахија Ешо" је слетио хеликоптер.

Због густе магле, летјелица није могла слетјети нигдје друго него на зеленом терену на којем своје утакмице кантоналне лиге играју фудбалери Озрена.

У хеликоптеру, у власништву Хеликоптерског сервиса Републике Српске, који је слетио на фудбалски терен био је, испоставило се, актуелни предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик.

Три седмице касније, 25. децембра 2018. године, Додик је потписао Одлуку о интервентном коришћењу средстава текуће резерве, којом се Фудбалском клубу Озрен додјељује 10.000 КМ на име помоћи за обнову и адаптацију стадиона и свлачионица, објављено је у Службеном гласнику БиХ.

"Управо те ноћи, када је хеликоптер слетио на наш стадион, разговарали смо са Додиком. Обећао нам је помоћ и тако се то све догодило", рекли су за "Фактор.ба" из Фудбалског клуба Озрен, гдје додају да њих заправо нико није ни питао за коришћење спортског терена, односно тражио дозволу за слијетање.

Ипак, нису наљутили због тога...

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар