Pala magla na Sarajevo, Dodik sletio i pomogao!

Helikopter nije mogao da se prizemlji nigdje osim na fudbalski teren. Dodik to klubu nije zaboravio.

Fudbal 23.01.2019 | 19:00
Pala magla na Sarajevo, Dodik sletio i pomogao!
Gusta sarajevska magla je u noći sa 4. na 5. decembar prošle godine učinila jedan niželigaški klub bogatijim za 10.000 KM.

Taj klub je Ozren iz Semizovca.

Naime, na njihov stadion "Ešref Pustahija Ešo" je sletio helikopter.

Zbog guste magle, letjelica nije mogla sletjeti nigdje drugo nego na zelenom terenu na kojem svoje utakmice kantonalne lige igraju fudbaleri Ozrena.

U helikopteru, u vlasništvu Helikopterskog servisa Republike Srpske, koji je sletio na fudbalski teren bio je, ispostavilo se, aktuelni predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Tri sedmice kasnije, 25. decembra 2018. godine, Dodik je potpisao Odluku o interventnom korišćenju sredstava tekuće rezerve, kojom se Fudbalskom klubu Ozren dodjeljuje 10.000 KM na ime pomoći za obnovu i adaptaciju stadiona i svlačionica, objavljeno je u Službenom glasniku BiH.

"Upravo te noći, kada je helikopter sletio na naš stadion, razgovarali smo sa Dodikom. Obećao nam je pomoć i tako se to sve dogodilo", rekli su za "Faktor.ba" iz Fudbalskog kluba Ozren, gdje dodaju da njih zapravo niko nije ni pitao za korišćenje sportskog terena, odnosno tražio dozvolu za slijetanje.

Ipak, nisu naljutili zbog toga...

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar