Свађао се с Митровићем, па "одлетио" из Фулама!

На "Крејвен Котиџу" дефинитивно више нема места за проблематичног нападача.

Фудбал 23.01.2019 | 16:00
Свађао се с Митровићем, па "одлетио" из Фулама!
После сукоба са Александром Митровићем због пенала, па због непристојног понашања на часу јоге, Абубакар Камара (23) дефинитивно је завршио своју епизоду у Фуламу.

Талентовани, али и нерешиво проблематични француски нападач одмах је склоњен из екипе Клаудија Ранијерија, а ускоро ће и напустити клуб, јер ће извесно наставити каријеру у турској Малатији.

Камара ће у среду отпутовати на лекарске прегледе у свој нови клуб и ни у уторак неће видети своје досадашње саиграче, јер га је Ранијери након последњег сукоба са Митровићем пребацио у млади тим.

Да су Французу одбројани дани у Фуламу могло је да се наслути и после доласка Рајана Бабела из Бешикташа, као и после Ранијеријеве изјаве прошлог викенда:

"Није то био сукоб (Митровића и Камаре). Био је то разговор и нешто што се догађа у сваком тиму. Не мислим да је то почело од пенала... Камара више није део екипе", изјавио је тада Италијан.

Камара је стигао у Фулам у јулу 2017, а ове сезоне је на 15 утакмица дао пет голова. Ипак, његов учинак на терену никад није био споран....

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар