Svađao se s Mitrovićem, pa "odletio" iz Fulama!

Na "Krejven Kotidžu" definitivno više nema mesta za problematičnog napadača.

Fudbal 23.01.2019 | 16:00
Svađao se s Mitrovićem, pa "odletio" iz Fulama!
Posle sukoba sa Aleksandrom Mitrovićem zbog penala, pa zbog nepristojnog ponašanja na času joge, Abubakar Kamara (23) definitivno je završio svoju epizodu u Fulamu.

Talentovani, ali i nerešivo problematični francuski napadač odmah je sklonjen iz ekipe Klaudija Ranijerija, a uskoro će i napustiti klub, jer će izvesno nastaviti karijeru u turskoj Malatiji.

Kamara će u sredu otputovati na lekarske preglede u svoj novi klub i ni u utorak neće videti svoje dosadašnje saigrače, jer ga je Ranijeri nakon poslednjeg sukoba sa Mitrovićem prebacio u mladi tim.

Da su Francuzu odbrojani dani u Fulamu moglo je da se nasluti i posle dolaska Rajana Babela iz Bešiktaša, kao i posle Ranijerijeve izjave prošlog vikenda:

"Nije to bio sukob (Mitrovića i Kamare). Bio je to razgovor i nešto što se događa u svakom timu. Ne mislim da je to počelo od penala... Kamara više nije deo ekipe", izjavio je tada Italijan.

Kamara je stigao u Fulam u julu 2017, a ove sezone je na 15 utakmica dao pet golova. Ipak, njegov učinak na terenu nikad nije bio sporan....

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar