Дан Д за Марија Балотелија!

Марсељ дао рок још 24 часа, Сасуоло га хоће уместо Боатенга! Закувало се.

Фудбал 22.01.2019 | 12:45
Дан Д за Марија Балотелија!
Трансфер сага око будућности Марија Балотелија почела је добија потпуно нови облик.

Упркос томе што је понедељак требало да буде кључни у преговорима Марсеља и Нице за трансфер Марија Балотелија на Велодром, из седишта Олимпика стигао је последњи апел, уједно и ултиматум – имате још 24 часа да се одлучите, или се повлачимо из разговора! Француски Екип тврди да је такав став изнет на јучерашњем састанку водећих људи два клуба и да Ница има рок до 23.30 да дефинитивно заврши трансфер о којем се бруји више од шест месеци. Пошто досад није стигао никакав потврдан одговор из Нице, постоји основана сумња да ће трансфер пропасти. 

Подсетимо, Марсељ је поставио границу да понедељак буде последњи и да се до краја дана стави тачка на ову причу, али како су из Нице још једном закукуљили преговоре, у Марсељу су почели да губе живце, али дали својим колегама да се дефинитивно смисле. Балотели је са челницима Марсеља договорио плату од 500.000 евра месечно, што је за 50.000 евра више од онога што добија у Ници. Закомпликовало се на релацији између Нице и Мина Рајоле, који ради све како би што пре раскинуо уговор с Ницом. Када је Балотели летос требало да мења средину, на крају је одлучио да остане у Ници, али је практично потписао отворени уговор који му дозвољава да оде кад год пожели. Сада су у Ници решили да закомпликују ствари, пошто се ради о Марсељу као директном конкуренту, али правни део би требало да је на страни италијанског нападача. 

У међувремену Сасуоло се укључио у трку за потпис италијанског репрезентативца. После одласка Кевина Принца Боатенга, Сасуоло под хитно мора да нађе голгетера, а Балотели делује као савршена мета. Добро обавештени италијански новинар Ђанлука ди Марцио јавља да су преговори са Мином Рајолом почели, мада се истиче да ће се Сасуоло окренути помало заборављеном Ђанлуки Капрарију из Сампдорије, уколико не буду постигли договор с Балотелијем.

Осећамо да ће овде тек да се закува...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар