Dan D za Marija Balotelija!

Marselj dao rok još 24 časa, Sasuolo ga hoće umesto Boatenga! Zakuvalo se.

Fudbal 22.01.2019 | 12:45
Dan D za Marija Balotelija!
Transfer saga oko budućnosti Marija Balotelija počela je dobija potpuno novi oblik.

Uprkos tome što je ponedeljak trebalo da bude ključni u pregovorima Marselja i Nice za transfer Marija Balotelija na Velodrom, iz sedišta Olimpika stigao je poslednji apel, ujedno i ultimatum – imate još 24 časa da se odlučite, ili se povlačimo iz razgovora! Francuski Ekip tvrdi da je takav stav iznet na jučerašnjem sastanku vodećih ljudi dva kluba i da Nica ima rok do 23.30 da definitivno završi transfer o kojem se bruji više od šest meseci. Pošto dosad nije stigao nikakav potvrdan odgovor iz Nice, postoji osnovana sumnja da će transfer propasti. 

Podsetimo, Marselj je postavio granicu da ponedeljak bude poslednji i da se do kraja dana stavi tačka na ovu priču, ali kako su iz Nice još jednom zakukuljili pregovore, u Marselju su počeli da gube živce, ali dali svojim kolegama da se definitivno smisle. Baloteli je sa čelnicima Marselja dogovorio platu od 500.000 evra mesečno, što je za 50.000 evra više od onoga što dobija u Nici. Zakomplikovalo se na relaciji između Nice i Mina Rajole, koji radi sve kako bi što pre raskinuo ugovor s Nicom. Kada je Baloteli letos trebalo da menja sredinu, na kraju je odlučio da ostane u Nici, ali je praktično potpisao otvoreni ugovor koji mu dozvoljava da ode kad god poželi. Sada su u Nici rešili da zakomplikuju stvari, pošto se radi o Marselju kao direktnom konkurentu, ali pravni deo bi trebalo da je na strani italijanskog napadača. 

U međuvremenu Sasuolo se uključio u trku za potpis italijanskog reprezentativca. Posle odlaska Kevina Princa Boatenga, Sasuolo pod hitno mora da nađe golgetera, a Baloteli deluje kao savršena meta. Dobro obavešteni italijanski novinar Đanluka di Marcio javlja da su pregovori sa Minom Rajolom počeli, mada se ističe da će se Sasuolo okrenuti pomalo zaboravljenom Đanluki Kaprariju iz Sampdorije, ukoliko ne budu postigli dogovor s Balotelijem.

Osećamo da će ovde tek da se zakuva...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar