Завршено: Партизан има новог нападача!

Вратио се Дејан Георгијевић.

Фудбал 22.01.2019 | 12:15
Завршено: Партизан има новог нападача!
Завршен је још један посао Партизана у зимском прелазном року. Као што је најављено, Дејан Георгијевић је нови шпиц црно-белих.

Клуб из Хумске 1 је током понедељка утаначио детаље сарадње са Ференцварошем, те ће за почетак позајмити бившег центарфора Вождовца на годину дана, а наредне зиме имаће право да откупи уговор, уколико буде задовољан приказаним. Георгијевић се на тај начин враћа у Партизан после седам година, кад га је напустио као члан млађих категорија.

Касније га је пут водио Земун, Телеоптик, суботички Спартак, Инђију и Вождовац, да би прошле зиме потписао за Фради у трансферу вредном 200.000 евра. У Мађарској се није наиграо (два гола на осам утакмица), а на Топчидерском брду ће имати прилику да рехабилитује каријеру. Задатак му је да помогне у нападу Рикарду Гомешу, јесенас превише оптерећеном и често уморном.

Георгијевић ће постати други новајлија Партизана овог јануара, претходно је доведен Муса Нџаи из норвешког Стабека, а чека се договор са Стромсгодсетом поводом доласка левокрилног везисте Токмака Нгуена.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар