Završeno: Partizan ima novog napadača!

Vratio se Dejan Georgijević.

Fudbal 22.01.2019 | 12:15
Završeno: Partizan ima novog napadača!
Završen je još jedan posao Partizana u zimskom prelaznom roku. Kao što je najavljeno, Dejan Georgijević je novi špic crno-belih.

Klub iz Humske 1 je tokom ponedeljka utanačio detalje saradnje sa Ferencvarošem, te će za početak pozajmiti bivšeg centarfora Voždovca na godinu dana, a naredne zime imaće pravo da otkupi ugovor, ukoliko bude zadovoljan prikazanim. Georgijević se na taj način vraća u Partizan posle sedam godina, kad ga je napustio kao član mlađih kategorija.

Kasnije ga je put vodio Zemun, Teleoptik, subotički Spartak, Inđiju i Voždovac, da bi prošle zime potpisao za Fradi u transferu vrednom 200.000 evra. U Mađarskoj se nije naigrao (dva gola na osam utakmica), a na Topčiderskom brdu će imati priliku da rehabilituje karijeru. Zadatak mu je da pomogne u napadu Rikardu Gomešu, jesenas previše opterećenom i često umornom.

Georgijević će postati drugi novajlija Partizana ovog januara, prethodno je doveden Musa Ndžai iz norveškog Stabeka, a čeka se dogovor sa Stromsgodsetom povodom dolaska levokrilnog veziste Tokmaka Nguena.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar