Јовељић: Кад га дам на тренингу...

Радујем се као да је утакмица! „У слободно време најчешће играм шах на телефону“, поручио млади нападач.

Фудбал 22.01.2019 | 08:45
Јовељић: Кад га дам на тренингу...
Црвена звезда полако приводи припреме на Кипру крају. Иако тинејџер Дејан Јовељић има слична искуства, пошто је првом тиму прикључен пре две и по године.

„Морам да напоменем да су услови сјајни, све је одлично од хотела до терена. Увек је све спремно и на нама је само да вредно радимо. Пре подневни тренинг је стварно био тежак, незгодно је када се ради без лопте, али сви знамо да то мора да се прође и зато без поговора извршавамо све задатк“, рекао је Јовељић.

Талентованог нападача нешто посебно радује током рада на Кипру.

„Сјајно је за нас што је лопта увек присутна у раду током базичног дела. Сваки играч то воли, поготово на припрема, зато нам и лакше падају сви напори. Хвала стручном штабу што нам задаје такве вежбе“.

Популарни Јовеља вредно ради на терену, а ван њега упија сваки савет искуснијих саиграча.

„Ово су ми већ шесте или седме припреме са првим тимом. Волим да причам и да проводим време са старијим играчима, да учим од њих, да узимам оне добре ствари, а лоше да исправљам. Трудићу се да и у будућности што више радим на себи и на том пољу“.

Сваки нападач живи за голове, а приметно је да 19-годишњем шпицу значи и када на тренингу затресе мрежу.

„Тако је, радујем се сваком голу на тренингу као да сам га постигао на утакмици. То је једини прави пут за напредовање и једва чекам наставак сезоне да се сви заједно радујемо новим погоцима. Имаћемо мање утакмица на пролеће него током јесење полусезоне. Спремићемо се најбоље што можемо за све изазове, а циљеви се знају - два пехара“.

Талентовани голгетер је свестан колико је одмор битан на припремама и труди се да што квалитетније проводи мало слободног времена што имају.

„Најчешће играм шах на телефону, али и доста спавамо. Између напорних тренинга морамо да одмарамо и да се што боље спремимо за други део дневног рада“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар