Балотели ближи Марсељу него икада!

24 сата за закључивање уговора! Лекип пише да ће Супермарио потписати сада за Олимпик или неће никада!

Фудбал 21.01.2019 | 20:50
Балотели ближи Марсељу него икада!
Сада или никада!

Тако Лекип пише о могућем преласку Марија Балотелија у Марсељ. Већ дуго се Балотели помиње као могуће појачање Олимпика, а најбољи спортиски лист у Француској јавља да је преко викенда направљен велики напредак у преговорима и да су људи из Марсеља дали себи 24 часа да реализују трансфер и постигну коначан договор.

Марсељ је коначно добио меч, против Каена, а близу је да добије још један. Онај који је трајао мало дуже и био је напетији. Са Балотелијем и његовим менаџером Мином Рајолом. У овом компликованом послу који се разматра од 2017. године потребно је и даље бити опрезан. Али, препреке падају једна за другом. Последња и најтежа ће бити финансијски аспекат.

Марсељ је прихватио захтеве италијанског нападача када је плата у питању. Добиће исто као и у Ници или мало више. Балотели има уговор с Ницом до јуна, али ће га вероватно раскинути.

Председник Марсеља Жак Анри Оро и Рајола нису баш најбољи пријатељи, а није далеко ни Андони Зубизарета. Али, две стране се померају ка договору и све више делује да ће то бити кратак уговор од шест месеци. Наредних 24 сата ће бити одлучујући, а остало је да се договоре још неке мање ствари попут бонуса.

Уколико Марсељ не дође до дефинитивног договора у том периоду, овај фолдер ће бити затворен. Руди Гарсија није задовољан учинком нападача и већ је разговарао телефоном са Балотелијем. Играч жели у Марсељ, али Рајола као и увек има главну реч.

Марсељ има главни циљ за ову сезону а то је обезбеђивање пласмана у Лигу шампиона наредне године. И зато жели Балотелија. Олимпик је у журби и нема план Б. Кратак уговор који се нуди Балотелију отвориће и нова питања на лето.

Кондиција Балотелија је такође упитна. Није играо ниједан меч од 4. децембра. Питање је у каквом стању ће стићи. У Марсељу се ндаају да ће га добити у наредна 24 сата.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар