Baloteli bliži Marselju nego ikada!

24 sata za zaključivanje ugovora! Lekip piše da će Supermario potpisati sada za Olimpik ili neće nikada!

Fudbal 21.01.2019 | 20:50
Baloteli bliži Marselju nego ikada!
Sada ili nikada!

Tako Lekip piše o mogućem prelasku Marija Balotelija u Marselj. Već dugo se Baloteli pominje kao moguće pojačanje Olimpika, a najbolji sportiski list u Francuskoj javlja da je preko vikenda napravljen veliki napredak u pregovorima i da su ljudi iz Marselja dali sebi 24 časa da realizuju transfer i postignu konačan dogovor.

Marselj je konačno dobio meč, protiv Kaena, a blizu je da dobije još jedan. Onaj koji je trajao malo duže i bio je napetiji. Sa Balotelijem i njegovim menadžerom Minom Rajolom. U ovom komplikovanom poslu koji se razmatra od 2017. godine potrebno je i dalje biti oprezan. Ali, prepreke padaju jedna za drugom. Poslednja i najteža će biti finansijski aspekat.

Marselj je prihvatio zahteve italijanskog napadača kada je plata u pitanju. Dobiće isto kao i u Nici ili malo više. Baloteli ima ugovor s Nicom do juna, ali će ga verovatno raskinuti.

Predsednik Marselja Žak Anri Oro i Rajola nisu baš najbolji prijatelji, a nije daleko ni Andoni Zubizareta. Ali, dve strane se pomeraju ka dogovoru i sve više deluje da će to biti kratak ugovor od šest meseci. Narednih 24 sata će biti odlučujući, a ostalo je da se dogovore još neke manje stvari poput bonusa.

Ukoliko Marselj ne dođe do definitivnog dogovora u tom periodu, ovaj folder će biti zatvoren. Rudi Garsija nije zadovoljan učinkom napadača i već je razgovarao telefonom sa Balotelijem. Igrač želi u Marselj, ali Rajola kao i uvek ima glavnu reč.

Marselj ima glavni cilj za ovu sezonu a to je obezbeđivanje plasmana u Ligu šampiona naredne godine. I zato želi Balotelija. Olimpik je u žurbi i nema plan B. Kratak ugovor koji se nudi Baloteliju otvoriće i nova pitanja na leto.

Kondicija Balotelija je takođe upitna. Nije igrao nijedan meč od 4. decembra. Pitanje je u kakvom stanju će stići. U Marselju se ndaaju da će ga dobiti u naredna 24 sata.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar