Француска "веза" у Звијезди 09!

Премијерлигаш ће у наредних неколико дана добити новог генералног, као и спортског директора.

Фудбал 22.01.2019 | 19:00
Француска "веза" у Звијезди 09!
Звијезда 09 из Етно-села Станишићи у прољећни дио првенства улази са четири нова играча, али и новим генералним и спортским директором, пише "Глас Српске".

Борис Станишић је потврдио да је нови шеф спортског сектора је Братислав Ристић, некадашњи фудбалер са богатом иностраном каријером, док је за генералног директора рекао само да се ради о једном Французу.

"Добићемо новог генералног директора и то из Француске, а у питању је мој пријатељ Мишел. То је све што вам тренутно могу рећи, а све ће бити много детаљније за који дан када будемо имали и његово званично представљање", истакао је Станишић.

Спортски сектор ће појачати Братислав Ристић од којег у етно-селу очекују доста.

"Ријеч је о некадашњем фудбалеру који је највећи дио своје каријере провео у иностранству. Тренутно је у менаџерским водама и мислим да је управо идеална особа за мјесто спортског директора. Њих двојица су пет дана провели код нас, имали су прилику да се и лично увјере у оно што Звијезда 09 посједује а отишли су и више него задовољни оним што су видјели", категоричан је први човјек Звијезде 09.

Уједно, Станишић је и појаснио зашто се одлучио на овај корак, као и да је ово само почетак једног дуготрајног процеса.

"Трудим се да уведем неке новине и неке нове пројекте. Надам се да ће то, на крају, донијети прави и жељени резултат. А што се тиче Мишела, желимо да направимо контакте са свим француским клубовима, тако да бисмо могли да на њихово тржиште пласирамо најинтересантније играче из наше Академије. Недавно сам боравио у Француској и већ договорио сарадњу са Дижоном, а то је само почетак", тврди Станишић.

Током зимске паузе у Звијезду 09 су стигла четири нова играча, и то профили какви су екипи, према ријечима Бориса Станишића, и недостајали.

"Као прво, веома је важно да смо задржали костур екипе из првог дијела сезоне. Довели смо Марка Анђића, који игра на позицији задњег везног, лијевог бека Марка Башановића, сјајног полушпица Славена Стјепановића, те штопера Хариса Мехмедагића. Уз њих, и још неколицину наших искуснијих фудбалера и ови млађи ће полако стицати искуство", рекао је Станишић за "Глас Српске".

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар