Francuska "veza" u Zvijezdi 09!

Premijerligaš će u narednih nekoliko dana dobiti novog generalnog, kao i sportskog direktora.

Fudbal 22.01.2019 | 19:00
Francuska "veza" u Zvijezdi 09!
Zvijezda 09 iz Etno-sela Stanišići u proljećni dio prvenstva ulazi sa četiri nova igrača, ali i novim generalnim i sportskim direktorom, piše "Glas Srpske".

Boris Stanišić je potvrdio da je novi šef sportskog sektora je Bratislav Ristić, nekadašnji fudbaler sa bogatom inostranom karijerom, dok je za generalnog direktora rekao samo da se radi o jednom Francuzu.

"Dobićemo novog generalnog direktora i to iz Francuske, a u pitanju je moj prijatelj Mišel. To je sve što vam trenutno mogu reći, a sve će biti mnogo detaljnije za koji dan kada budemo imali i njegovo zvanično predstavljanje", istakao je Stanišić.

Sportski sektor će pojačati Bratislav Ristić od kojeg u etno-selu očekuju dosta.

"Riječ je o nekadašnjem fudbaleru koji je najveći dio svoje karijere proveo u inostranstvu. Trenutno je u menadžerskim vodama i mislim da je upravo idealna osoba za mjesto sportskog direktora. Njih dvojica su pet dana proveli kod nas, imali su priliku da se i lično uvjere u ono što Zvijezda 09 posjeduje a otišli su i više nego zadovoljni onim što su vidjeli", kategoričan je prvi čovjek Zvijezde 09.

Ujedno, Stanišić je i pojasnio zašto se odlučio na ovaj korak, kao i da je ovo samo početak jednog dugotrajnog procesa.

"Trudim se da uvedem neke novine i neke nove projekte. Nadam se da će to, na kraju, donijeti pravi i željeni rezultat. A što se tiče Mišela, želimo da napravimo kontakte sa svim francuskim klubovima, tako da bismo mogli da na njihovo tržište plasiramo najinteresantnije igrače iz naše Akademije. Nedavno sam boravio u Francuskoj i već dogovorio saradnju sa Dižonom, a to je samo početak", tvrdi Stanišić.

Tokom zimske pauze u Zvijezdu 09 su stigla četiri nova igrača, i to profili kakvi su ekipi, prema riječima Borisa Stanišića, i nedostajali.

"Kao prvo, veoma je važno da smo zadržali kostur ekipe iz prvog dijela sezone. Doveli smo Marka Anđića, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, lijevog beka Marka Bašanovića, sjajnog polušpica Slavena Stjepanovića, te štopera Harisa Mehmedagića. Uz njih, i još nekolicinu naših iskusnijih fudbalera i ovi mlađi će polako sticati iskustvo", rekao je Stanišić za "Glas Srpske".

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar