Новак: Осјећам се фантастично!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић је после пласмана у четвртфинале Аустралијан опена рекао да се осећа фантастично.  Новак: Повреда? Нисам се добро осећао, али није ништа озбиљно.  Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, рекао је да га је ухватио умор у последњих неколико гемова меча са Данилом Медведевом.

Тенис 21.01.2019 | 19:45
Новак: Осјећам се фантастично!
У интервјуу након тријумфа над Данилом Медведевим, он је у шаљивом тону навео да се нада да и његов следећи противник види како се осећа.

“Дефинитивно је ово била права физичка борба. Данил игра фантастично у последњих шест месеци. Има невероватан бекхенд, мислим да није направио ниједну грешку“, навео јеЂоковић.

Додао је и да се Рус одлично бранио, као и да га је било тешко пробити.

“Покушавао сам на разне начине, кључни моменти су се десили приликом брејк-лопти. Чекао сам своје шансе“, навео је Ђоковић.

Када је добио информацију да је Кеи Нишикори његов следећи противник, кроз шалу је рекао да се надао да ће то бити “онај други“, односно Пабло Карењо-Буста.

“Хвала за велике вести... Имали смо Кеи и ја неколико супер тај-брејкова. Надам се још једном добром мечу и да ћемо обојица бити спремни“, закључио је Новак.

Српски играч пласирао се у четвртфинале Аустралијан опена победом у четири сета против руског тенисера, али је осетио умор на крају меча.

"Пре свега, хвала вам што се остали овако касно. Морао сам да урадим процес опоравка после дуела јер се нисам осећао баш сјајно у последњих двадесет минута меча. Видећемо како ће тело реаговати сутра, али верујем да ћу се опоравити и да ћу бити спреман за наредни меч", рекао је Новак новинарима у Мелбурну.

Најбољи тенисер планете није се осећао најбоље, а новинаре је занимало да се не ради о повреди.

"Не (није повреда), није био пад. Није био нарочит пад, већ помало умор и леђа. Али ништа велико. Као што сам рекао, видећу како ћу се осећати сутра", казао је Ђоковић.

Новак Ђоковић ће у четвртфиналу Аустралијан опена играти против Кеија Нишикорија, а термин дуела биће познат ускоро.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар