Novak: Osjećam se fantastično!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je posle plasmana u četvrtfinale Australijan opena rekao da se oseća fantastično.  Novak: Povreda? Nisam se dobro osećao, ali nije ništa ozbiljno.  Novak Đoković, najbolji teniser sveta, rekao je da ga je uhvatio umor u poslednjih nekoliko gemova meča sa Danilom Medvedevom.

Tenis 21.01.2019 | 19:45
Novak: Osjećam se fantastično!
U intervjuu nakon trijumfa nad Danilom Medvedevim, on je u šaljivom tonu naveo da se nada da i njegov sledeći protivnik vidi kako se oseća.

“Definitivno je ovo bila prava fizička borba. Danil igra fantastično u poslednjih šest meseci. Ima neverovatan bekhend, mislim da nije napravio nijednu grešku“, naveo jeĐoković.

Dodao je i da se Rus odlično branio, kao i da ga je bilo teško probiti.

“Pokušavao sam na razne načine, ključni momenti su se desili prilikom brejk-lopti. Čekao sam svoje šanse“, naveo je Đoković.

Kada je dobio informaciju da je Kei Nišikori njegov sledeći protivnik, kroz šalu je rekao da se nadao da će to biti “onaj drugi“, odnosno Pablo Karenjo-Busta.

“Hvala za velike vesti... Imali smo Kei i ja nekoliko super taj-brejkova. Nadam se još jednom dobrom meču i da ćemo obojica biti spremni“, zaključio je Novak.

Srpski igrač plasirao se u četvrtfinale Australijan opena pobedom u četiri seta protiv ruskog tenisera, ali je osetio umor na kraju meča.

"Pre svega, hvala vam što se ostali ovako kasno. Morao sam da uradim proces oporavka posle duela jer se nisam osećao baš sjajno u poslednjih dvadeset minuta meča. Videćemo kako će telo reagovati sutra, ali verujem da ću se oporaviti i da ću biti spreman za naredni meč", rekao je Novak novinarima u Melburnu.

Najbolji teniser planete nije se osećao najbolje, a novinare je zanimalo da se ne radi o povredi.

"Ne (nije povreda), nije bio pad. Nije bio naročit pad, već pomalo umor i leđa. Ali ništa veliko. Kao što sam rekao, videću kako ću se osećati sutra", kazao je Đoković.

Novak Đoković će u četvrtfinalu Australijan opena igrati protiv Keija Nišikorija, a termin duela biće poznat uskoro.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar