То је већ права ноћна мора: Повриједио се и Деле Али!

Нове муке за Тотенхем. . . !

Фудбал 21.01.2019 | 10:15
То је већ права ноћна мора: Повриједио се и Деле Али!
Деле Али неће по добром памтити гостовање на Крејвен Котиџу и победу Тотенхема од 2:1 пошто је повредио бутни мишић леве ноге. Репрезентативац Енглеске постигао је изједначујући гол за Певце, али је у 86. минуту напустио терен храмљући уз помоћ лекара.

То је нови ударац за Тотенхем који до марта мора да игра без Харија Кејна који је повредио зглоб, док везиста Муса Сисоко паузира две-три недеље због повреде препоне, а Хјон Мин Сон је са селекцијом Јужне Кореје на Купу Азије.

Спарси су трећи на табели, а десетковани су вечерас једва победили Фулам после преокрета. Очајној кадровској ситуацији на средини терена додајмо и вест да Лукас Мура још није фит, а да је Муса Дембелеотишао у Кину прошле недеље.

Тренер Маурисио Покетино каже да је оптимиста упркос бројним проблемима.

"Видели сте да је Деле Али повредио бутни мишић леве ноге. Мораћемо да испитамо степен те повреде наредних дана, а остаје ми да се надам да није ништа озбиљно. Многе повреде јављају се у периоду када имамо пуно утакмица и играмо дан за даном, што је прилика и за играче с клупе да ми се наметну. Драго ми је што сви сада имају шансу да докажу квалитет", рекао је Маурисио Покетино.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар