To je već prava noćna mora: Povrijedio se i Dele Ali!

Nove muke za Totenhem. . . !

Fudbal 21.01.2019 | 10:15
To je već prava noćna mora: Povrijedio se i Dele Ali!
Dele Ali neće po dobrom pamtiti gostovanje na Krejven Kotidžu i pobedu Totenhema od 2:1 pošto je povredio butni mišić leve noge. Reprezentativac Engleske postigao je izjednačujući gol za Pevce, ali je u 86. minutu napustio teren hramljući uz pomoć lekara.

To je novi udarac za Totenhem koji do marta mora da igra bez Harija Kejna koji je povredio zglob, dok vezista Musa Sisoko pauzira dve-tri nedelje zbog povrede prepone, a Hjon Min Son je sa selekcijom Južne Koreje na Kupu Azije.

Sparsi su treći na tabeli, a desetkovani su večeras jedva pobedili Fulam posle preokreta. Očajnoj kadrovskoj situaciji na sredini terena dodajmo i vest da Lukas Mura još nije fit, a da je Musa Dembeleotišao u Kinu prošle nedelje.

Trener Maurisio Poketino kaže da je optimista uprkos brojnim problemima.

"Videli ste da je Dele Ali povredio butni mišić leve noge. Moraćemo da ispitamo stepen te povrede narednih dana, a ostaje mi da se nadam da nije ništa ozbiljno. Mnoge povrede javljaju se u periodu kada imamo puno utakmica i igramo dan za danom, što je prilika i za igrače s klupe da mi se nametnu. Drago mi je što svi sada imaju šansu da dokažu kvalitet", rekao je Maurisio Poketino.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar