Видео: Пријатељу, претјера га!

Не може се са 100 кила бити професионални фудбалер! Кевин Паневиц пуни новинске ступце у Немачкој, али због понашања ван терена.

Фудбал 22.01.2019 | 10:00
Видео: Пријатељу, претјера га!
Многе фудбалске генијалце бије глас да не трче довољно, да су лењи или да не воде уредан спортски живот. Све је у реду док се не "прешиша" граница. А "јунак" данашње приче ју је озбиљно прекардашио. Реч је о Кевину Паневицу, сада већ бившем члану немачког трећелигаша Карл Цајс Јене која је била приморана да раскине уговор са 27-годишњим везистом.

О чему се ради?

Паневиц од почетка каријере кубури са вишком килограма, а клупским обавезама се након новогодишњих и божићних празника вратио са 100 кила! Тренер Јене Лукас Квазниок и његови помоћници одмах су видели "колико је сати" па су брже-боље отпустили Паневица. Квазниок се недавно поверио немачким медијима како је већ поручио Паневицу да под хитно мора да смрша, али овај га очигледно није схватио озбиљно. 

Ово није први пут да Паневиц задаје главобоље својим надређенима. Крајем октобра дошао је пијан на тренинг, тадашњи тренер Марк Цимерман је хтео да га се отараси, али је спортски директор спречио одлазак и решио да му пружи другу шансу.

Испоставило се - погрешна одлука...

Иначе, Паневиц је важио за великог талента немачког фудбала, успео је да дође и до Волфзбурга - није одиграо ниједну утакмицу за први тим -  али му је неспортски живот дошао главе. У једном моменту је "догурао" и до 125 кила, а с обзиром на то да је снажан момак често је одмењивао запослене у клупској логистици, па су га с времена на време виђали како преноси веш машине?!



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар