Video: Prijatelju, pretjera ga!

Ne može se sa 100 kila biti profesionalni fudbaler! Kevin Panevic puni novinske stupce u Nemačkoj, ali zbog ponašanja van terena.

Fudbal 22.01.2019 | 10:00
Video: Prijatelju, pretjera ga!
Mnoge fudbalske genijalce bije glas da ne trče dovoljno, da su lenji ili da ne vode uredan sportski život. Sve je u redu dok se ne "prešiša" granica. A "junak" današnje priče ju je ozbiljno prekardašio. Reč je o Kevinu Panevicu, sada već bivšem članu nemačkog trećeligaša Karl Cajs Jene koja je bila primorana da raskine ugovor sa 27-godišnjim vezistom.

O čemu se radi?

Panevic od početka karijere kuburi sa viškom kilograma, a klupskim obavezama se nakon novogodišnjih i božićnih praznika vratio sa 100 kila! Trener Jene Lukas Kvazniok i njegovi pomoćnici odmah su videli "koliko je sati" pa su brže-bolje otpustili Panevica. Kvazniok se nedavno poverio nemačkim medijima kako je već poručio Panevicu da pod hitno mora da smrša, ali ovaj ga očigledno nije shvatio ozbiljno. 

Ovo nije prvi put da Panevic zadaje glavobolje svojim nadređenima. Krajem oktobra došao je pijan na trening, tadašnji trener Mark Cimerman je hteo da ga se otarasi, ali je sportski direktor sprečio odlazak i rešio da mu pruži drugu šansu.

Ispostavilo se - pogrešna odluka...

Inače, Panevic je važio za velikog talenta nemačkog fudbala, uspeo je da dođe i do Volfzburga - nije odigrao nijednu utakmicu za prvi tim -  ali mu je nesportski život došao glave. U jednom momentu je "dogurao" i do 125 kila, a s obzirom na to da je snažan momak često je odmenjivao zaposlene u klupskoj logistici, pa su ga s vremena na vreme viđali kako prenosi veš mašine?!



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar