АО: Најбоље за крај - Ђоковић и Рус затварају програм!

Позната је сатница осмог дана Аустралијан опена, у којем ће најбољи тенисер света Новак Ђоковић играти свој меч осмине финала против Руса, Данила Медведева.

Тенис 20.01.2019 | 21:45
АО: Најбоље за крај - Ђоковић и Рус затварају програм!
Ђоковић, који није имао проблема да се пласира у четврто коло, ће на терен изаћи у последњем мечу дана на главном терену, Род Лејвер арени.

Програм осмог дана "Ози опена" започеће егзибиционим дублом, а затим ће у дневном термину на терен прво Осака и Севастова, а за њима Зверев и Раонић.

Новак Ђоковић у понедељак ће играти меч осмине финала Аустралијан Опена против Данила Медведева.

Организатори су одлучили да га сместе у последњем термину на Род Лејвер Арену.

То ће бити други меч вечерњег програма, после дуела женског сингла између Серене Вилијамс и Симоне Халеп, који креће у девет сати по средњеевропском времену, што значи да Србин и Рус неће изаћи на терен пре 10.30 часова.

Биће то трећи међусобни дуел српског и руског тенисера, а претходна два припала су Ђоковићу.

Према програму осмог дана Аус Опена на централном терену снаге ће одмерити Наоми Осака и Анастасија Севастова, односно Александер Зверев и Милош Раонић у осмини финала.

На Маргарет Корт Арени играће прво Медисон Киз и Елина Свитолина, после женског дубла и Гарбиње Мугуруза и Каролина Плишкова, а програм ће потом затворити Пабло Карењо Буста и Кеи Нишикори.

После осмог дана такмичења у Мелбурну биће познати сви учесници четвртфинала овогодишњег Аустралијан Опена.

У осмини финала већ су се догодила бројна изненађења и у женској и у мушкој конкуренцији, а највеће је приредио Стефанос Циципас, који је елиминисао браниоца трофеја Роџера Федерера.

Извор: Мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар