AO: Najbolje za kraj - Đoković i Rus zatvaraju program!

Poznata je satnica osmog dana Australijan opena, u kojem će najbolji teniser sveta Novak Đoković igrati svoj meč osmine finala protiv Rusa, Danila Medvedeva.

Tenis 20.01.2019 | 21:45
AO: Najbolje za kraj - Đoković i Rus zatvaraju program!
Đoković, koji nije imao problema da se plasira u četvrto kolo, će na teren izaći u poslednjem meču dana na glavnom terenu, Rod Lejver areni.

Program osmog dana "Ozi opena" započeće egzibicionim dublom, a zatim će u dnevnom terminu na teren prvo Osaka i Sevastova, a za njima Zverev i Raonić.

Novak Đoković u ponedeljak će igrati meč osmine finala Australijan Opena protiv Danila Medvedeva.

Organizatori su odlučili da ga smeste u poslednjem terminu na Rod Lejver Arenu.

To će biti drugi meč večernjeg programa, posle duela ženskog singla između Serene Vilijams i Simone Halep, koji kreće u devet sati po srednjeevropskom vremenu, što znači da Srbin i Rus neće izaći na teren pre 10.30 časova.

Biće to treći međusobni duel srpskog i ruskog tenisera, a prethodna dva pripala su Đokoviću.

Prema programu osmog dana Aus Opena na centralnom terenu snage će odmeriti Naomi Osaka i Anastasija Sevastova, odnosno Aleksander Zverev i Miloš Raonić u osmini finala.

Na Margaret Kort Areni igraće prvo Medison Kiz i Elina Svitolina, posle ženskog dubla i Garbinje Muguruza i Karolina Pliškova, a program će potom zatvoriti Pablo Karenjo Busta i Kei Nišikori.

Posle osmog dana takmičenja u Melburnu biće poznati svi učesnici četvrtfinala ovogodišnjeg Australijan Opena.

U osmini finala već su se dogodila brojna iznenađenja i u ženskoj i u muškoj konkurenciji, a najveće je priredio Stefanos Cicipas, koji je eliminisao branioca trofeja Rodžera Federera.

Izvor: Mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar