"Норвешки Нејмар" и третман "Хиџама"...!

Нови фудбалер Партизана, Муса Нџај, полако се привикава на Београд. Највише се дружи са странцима - Рикардом и Енакеом. Прочитајте и какав третман примењује.

Фудбал 21.01.2019 | 16:45
"Норвешки Нејмар" и третман "Хиџама"...!
Пре неколико дана Партизан је довео првог новог играча у зимском прелазном року. Реч је о Муси Нџају, момку који је Норвежанин, пореклом из Гамбије. На званичном представљању рекао је да су га у Норвешкој звали "Нејмар".

У петак је први пут тренирао са новим саиграчима. Одушевљен је Спортским центром "Телеоптик", али и саиграчима.

"Дочек је баш био срдачан. Сваки играч се појединачно поздравио са мном уз искрену добродошлицу, топло и другарски. Центар је сјајан, има све што је потребно и за тренинг и за боравак током дана, тако да ћу остати тамо док се не вратимо са припрема односно док не нађем стан. Тренира се заиста напорно. Доста се трчи, није лако за ноге, али сам одушевљен играчима, одлични фудбалери", изложио је 24-годишњи фудбалер прве утиске за клупски сајт.

Највише се, за сада, дружи са Португалцем Рикардом Гомешом и Румуном Габријелом Енакеом. 

"Цимер сам са Рикардом и Габијем. Само сам једном успео да одем ван центра, јер имамо доста обавеза на тренинзима и стално смо на Телеоптику. Рикардо ме је тада одвео у шопинг мол, који заиста изгледа европски".

Упитан да ли је већ пробао неко традиционално српско јело, одговорио је: "Могуће је да јесам, али нисам сигуран да ли је баш типично за ово поднебље, јер једем све што се припреми у клупском ресторану за ручак и вечеру".

У Норвешкој примењивао је познати третман за детоксикацију организма 'Хиџама'. Ево шта каже о томе:

"То је врста медицинског третмана који се примењује свуда у свету, али само под надзором стручњака специјализованих за ту врсту третмана. Из организма се специјалним вакум чашицама избацује нездрава и токсична крв, која може бити штетна по нас. Третман је пријатан и веома користан за организам".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар