"Norveški Nejmar" i tretman "Hidžama"...!

Novi fudbaler Partizana, Musa Ndžaj, polako se privikava na Beograd. Najviše se druži sa strancima - Rikardom i Enakeom. Pročitajte i kakav tretman primenjuje.

Fudbal 21.01.2019 | 16:45
"Norveški Nejmar" i tretman "Hidžama"...!
Pre nekoliko dana Partizan je doveo prvog novog igrača u zimskom prelaznom roku. Reč je o Musi Ndžaju, momku koji je Norvežanin, poreklom iz Gambije. Na zvaničnom predstavljanju rekao je da su ga u Norveškoj zvali "Nejmar".

U petak je prvi put trenirao sa novim saigračima. Oduševljen je Sportskim centrom "Teleoptik", ali i saigračima.

"Doček je baš bio srdačan. Svaki igrač se pojedinačno pozdravio sa mnom uz iskrenu dobrodošlicu, toplo i drugarski. Centar je sjajan, ima sve što je potrebno i za trening i za boravak tokom dana, tako da ću ostati tamo dok se ne vratimo sa priprema odnosno dok ne nađem stan. Trenira se zaista naporno. Dosta se trči, nije lako za noge, ali sam oduševljen igračima, odlični fudbaleri", izložio je 24-godišnji fudbaler prve utiske za klupski sajt.

Najviše se, za sada, druži sa Portugalcem Rikardom Gomešom i Rumunom Gabrijelom Enakeom. 

"Cimer sam sa Rikardom i Gabijem. Samo sam jednom uspeo da odem van centra, jer imamo dosta obaveza na treninzima i stalno smo na Teleoptiku. Rikardo me je tada odveo u šoping mol, koji zaista izgleda evropski".

Upitan da li je već probao neko tradicionalno srpsko jelo, odgovorio je: "Moguće je da jesam, ali nisam siguran da li je baš tipično za ovo podneblje, jer jedem sve što se pripremi u klupskom restoranu za ručak i večeru".

U Norveškoj primenjivao je poznati tretman za detoksikaciju organizma 'Hidžama'. Evo šta kaže o tome:

"To je vrsta medicinskog tretmana koji se primenjuje svuda u svetu, ali samo pod nadzorom stručnjaka specijalizovanih za tu vrstu tretmana. Iz organizma se specijalnim vakum čašicama izbacuje nezdrava i toksična krv, koja može biti štetna po nas. Tretman je prijatan i veoma koristan za organizam".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar