И Армин Ђерлек иде са Партизаном у Турску!

Млади фудбалер Партизана Армин Ђерлек прележао овчије богиње и ићи ће са екипом на припреме у Турску.

Фудбал 21.01.2019 | 14:00
И Армин Ђерлек иде са Партизаном у Турску!
Ђерлек се није појавио на почетку припрема црно-белих за пролећни део сезоне, јер је добио овчије богиње, које је морао да прележи.

Био је, рекао је, тужан што је пропустио окупљање са саиграчима. Али, богиње је прележао и данас је из Партизана саопштено је од пре неколико дана поново тренира у Спортском центру "Телеоптик" и да ће ићи на припреме у Турску.

"Мало је рећи да сам пресрећан! Био сам прошле среде код инфектолога који је утврдио анализом крви да нисам носилац вируса и да могу да се придружим екипи, односно да могу без бојазни од инфекције међу људе. Препорука је да кренем лагано да тренирам мимо екипе, тако да сам од четвртка мало трчао и радио са лоптом са нашим кондиционим тренером Мишом Филиповићем. Од понедељка поподне се прикључујем  екипи, чека ме још једна контрола ове недеље и онда пут за Турску на припреме", рекао је Ђерлек за клупски сајт.

Партизан ће се до 25. јануара припремати у Бреограду, потом одлази у Турску, где остаје до 8. фебруара. Партизан ће у Белеку одиграти неколико контролних утакмица (Шахтјор из Доњецка, Слован из Либереца, Краковија, Крила Совјетов...). 

Пролећни део Суперлиге Србије почиње 15. фебруара.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар