I Armin Đerlek ide sa Partizanom u Tursku!

Mladi fudbaler Partizana Armin Đerlek preležao ovčije boginje i ići će sa ekipom na pripreme u Tursku.

Fudbal 21.01.2019 | 14:00
I Armin Đerlek ide sa Partizanom u Tursku!
Đerlek se nije pojavio na početku priprema crno-belih za prolećni deo sezone, jer je dobio ovčije boginje, koje je morao da preleži.

Bio je, rekao je, tužan što je propustio okupljanje sa saigračima. Ali, boginje je preležao i danas je iz Partizana saopšteno je od pre nekoliko dana ponovo trenira u Sportskom centru "Teleoptik" i da će ići na pripreme u Tursku.

"Malo je reći da sam presrećan! Bio sam prošle srede kod infektologa koji je utvrdio analizom krvi da nisam nosilac virusa i da mogu da se pridružim ekipi, odnosno da mogu bez bojazni od infekcije među ljude. Preporuka je da krenem lagano da treniram mimo ekipe, tako da sam od četvrtka malo trčao i radio sa loptom sa našim kondicionim trenerom Mišom Filipovićem. Od ponedeljka popodne se priključujem  ekipi, čeka me još jedna kontrola ove nedelje i onda put za Tursku na pripreme", rekao je Đerlek za klupski sajt.

Partizan će se do 25. januara pripremati u Breogradu, potom odlazi u Tursku, gde ostaje do 8. februara. Partizan će u Beleku odigrati nekoliko kontrolnih utakmica (Šahtjor iz Donjecka, Slovan iz Libereca, Krakovija, Krila Sovjetov...). 

Prolećni deo Superlige Srbije počinje 15. februara.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar