Званично: Андрић у Динаму пет година!

Порука са "Максимира": Комнене, добро нам дошао! Динамо је представио српског центарфора.  Србин појачао хрватског шампиона!

Фудбал 20.01.2019 | 13:15
Званично: Андрић у Динаму пет година!
Од суботе ујутро није постојала ни најмања неизвесност. У складу са најавом, Комнен Андрић (23) званично је током дана постао фудбалер Динамо Загреба и тако дефинитивно напустио Интер Запрешић, у којем је постао најбољи стрелац хрватске лиге.

Динамо је на свом званичном сајту дочекао српског нападача, некадашњег члана Радничког 1923 и ОФК Београда, који је у иностранству играо за Белененсеш и Жалгирис пре него што је пронашао срећу у Хрватској.

"Да се ради о одличном нападачу говори и податак да је у 39 одиграних утакмица (за Интер) постигао 21 погодак, а надамо се да ће са сјајним наступима наставити и у Динамовом дресу. Стасити нападач се на верност клубу обвезао уговором на 5 година, а екипи тренера Бјелице ће се већ у недељу придружити на припремама у Турској! Добро нам дошао Комнене!", објавио је Динамо. 

Сада је дакле и званично: Комнен Андрић је нови играч загрбечаког Динама!

Српски нападач је промовисан у Максимиру пошто је ставио параф на петогодишњи уговор са хрватским шампионом. Већ сутра би требало да појави на припремам Динама у Турској и да се стави на располагање тренеру Ненаду Бјелици.

Андрић је дошао из Интера из Запрешића, а финансијски детаљи трансфера нисуз познати. Претходне јесени је оставио одличан утисак у Интеру и био први стрелац лиге са 10 постигнутих голова. То га је препоручило Динаму да постане први Србин у табору Модрих после скоро 30 година и Влада Чапљића.

Комен Андрић има 23 године, а у сениорски фудбал је ушао у крагујевачком Радничком. Пут у каријери га је даље водио у ОФК Београд, португалски Белененсеш, литвански Жалигрис и хрватски Интер у који је дошао пре годину и по дана и дао 21 гол на 38 мечева.

У Динаму би требало да замени Марија Будимира који се преселио у ирански Персеполис, а конкуренција у нападу ће му бити Бруно Петковић и Марио Гаврановић.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар