Синиша о Бошкову и Тотију...

Рекао сам Вујкету, хајде да поведемо ово дете са нама! Спрски стратег говорио о интересантнијм детаљима из своје богате играчке каријере. . .

Фудбал 20.01.2019 | 22:00
Синиша о Бошкову и Тотију...
Синиша Михајловић био је гост у емисији "Рабона" на италијанској националној телевизији, где је говорио о многобројним ангедотама током своје каријере, а једна од њих тиче се и Франческа Тотија.

Чувени Принц Рима дебитовао је код легендарног Вујадина Бошкова, а Михаловић открива да је управо он био један од најзаслужнијих што је тада суперталентовани тињеџер заиграо на сада већ историјском гостовању у Бреши.

"Рекао сам му, хајде да поведемо ово дете са нама, он је добар, ако буде било како треба нека дебитује. Водили смо са 2:0 15 минута пре краја, пришао сам клупи и замолио тренера да га убаци у игру", рекао је Михајловић.

Још од неславне приче са Спортингом, када је смењен након само девет дана, Михајловић није имао клуб, али поручује да је то због тога јер жели искључиво да ради ван Италије.

"Одбио сам неколико понуда из Италије, јер желим да одем у иностранство. Ту сам од 1992. године и желим да стекнем искуство рада у иностранству", додао је Михајловић.

Онда о начину на који је скривао своје намере код извођења својих чувених слободних удараца.

"Изводио сам их на разне начине, али увек сам узимао исто одстојање, тако да голмани нису могли да знају какав ће бити шут. Поред тога, гледао сам у голмана до последњег корака. То није био случај са пеналима. Шалио сам се са својим саиграчима да сам промашио више једанаестераца него слободних удараца. Да сам желео да се бавим спортом због пенала, онда бих радије изабрао кошарку", шалио се Михајловић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар