Siniša o Boškovu i Totiju...

Rekao sam Vujketu, hajde da povedemo ovo dete sa nama! Sprski strateg govorio o interesantnijm detaljima iz svoje bogate igračke karijere. . .

Fudbal 20.01.2019 | 22:00
Siniša o Boškovu i Totiju...
Siniša Mihajlović bio je gost u emisiji "Rabona" na italijanskoj nacionalnoj televiziji, gde je govorio o mnogobrojnim angedotama tokom svoje karijere, a jedna od njih tiče se i Frančeska Totija.

Čuveni Princ Rima debitovao je kod legendarnog Vujadina Boškova, a Mihalović otkriva da je upravo on bio jedan od najzaslužnijih što je tada supertalentovani tinjedžer zaigrao na sada već istorijskom gostovanju u Breši.

"Rekao sam mu, hajde da povedemo ovo dete sa nama, on je dobar, ako bude bilo kako treba neka debituje. Vodili smo sa 2:0 15 minuta pre kraja, prišao sam klupi i zamolio trenera da ga ubaci u igru", rekao je Mihajlović.

Još od neslavne priče sa Sportingom, kada je smenjen nakon samo devet dana, Mihajlović nije imao klub, ali poručuje da je to zbog toga jer želi isključivo da radi van Italije.

"Odbio sam nekoliko ponuda iz Italije, jer želim da odem u inostranstvo. Tu sam od 1992. godine i želim da steknem iskustvo rada u inostranstvu", dodao je Mihajlović.

Onda o načinu na koji je skrivao svoje namere kod izvođenja svojih čuvenih slobodnih udaraca.

"Izvodio sam ih na razne načine, ali uvek sam uzimao isto odstojanje, tako da golmani nisu mogli da znaju kakav će biti šut. Pored toga, gledao sam u golmana do poslednjeg koraka. To nije bio slučaj sa penalima. Šalio sam se sa svojim saigračima da sam promašio više jedanaesteraca nego slobodnih udaraca. Da sam želeo da se bavim sportom zbog penala, onda bih radije izabrao košarku", šalio se Mihajlović.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar