Динамо Загреб довео српског центарфора!

Комнен Андрић овог викенда постаје први шпиц хрватског шампиона.  Комнен Андрић данас Динамов! Српски нападач стиже као замена за Марија Будимира.

Фудбал 19.01.2019 | 15:15
Динамо Загреб довео српског центарфора!
Српски центарфор Комнен Андрић (23) звезда је прелазног рока у Хрватској!

Доскорашњи нападач Интера из Запрешића и први стријелац тамошње лиге, у недјељу ће се прикључити припремама Динамо Загреба у Турској, гдје ће се ставити на располагање тренеру Ненаду Бјелици.

Некадашњи играч Радничког 1923 из Крагујевца и ОФК Београда ускоро ће и званично постати члан најтрофејнијег хрватског клуба, гдје би од старта могао да има значајну улогу.

Андрић ће замијенити искусног Марија Будимира који је отишао у Персеполис и можда ће добити шансу већ у недјељној тест утакмици против бугарског Етра, јер су преостала два нападача (Бруно Петковић и Марио Гаврановић) повријеђени, иако не тешко.

Ефикасни српски је две године био члан Интера из Запрешића и већ је раније био Динамова мета.

Српски нападач Комнен Андрић данас би требало и званично да буде промовисан као ново појачање загребачког Динама, после чега ће се придружити саиграчима на припремама у Турској, пише Германијак.

Андрић је први стрелац хрватског шампионата, а место у тиму заузеће уместо Марија Будимира, који је напустио клуб. У овом тренутку, српски нападач је прва опција код тренера Ненада Бјелице, с обзиром да су Бруно Петковић и Марио Гаврановић повређени.

Некадашњи фудбалер Радничког из Крагујевца и ОФК Београда још летос је имао понуду Динама, али је ипак одлучио да остане у Запрешчићу, што се показало као прави потез.

Андрић је требало да буде и део генерације која се на Новом Зеланду окитила титулом Светског шампиона, али је због повреде чланка морао да се захвали селектору Пауновићу на позиву.

Пре интера из Запрешчића био је под уговором са португалским Белененсешом, у којем ипак нису успели да искористе његов потенцијал.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Фото: МОЗЗАРТ Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар