Видео: Обезбјеђење није дало Роџеру у свлачионицу!

Обезбеђење зауставило Федерера: Не можеш у свлачионицу! Несвакидашња сцена у Мелбурну данас.

Тенис 19.01.2019 | 14:30
Видео: Обезбјеђење није дало Роџеру у свлачионицу!
Чудан дан у Мелбурну.

Прво је један шестоструки шампион играо под рефлекторима у "сред бела дана", а потом је другом шестоструком шампиону забрањен улазак у свлачионицу.

Зашто?

Просто - није понео акредитацију!

Правила на Аустралијан опену (и не само на том турниру) су таква да без акредитације не можете да се крећете Мелбурн парком све и да сте славни Роџер Федерер.

Сви учесници Аустралијан опена, играчи, тренери, званичници турнира и представници медија имају акредитације са фотографијом, именом и презименом, функцијом коју обављају на турниру и бар кодом који се скенира на улазима.

То је двоструки узастопни шампион научио на тежи начин.

Обезбеђење га ове суботе није пустило да уђе у свлачионицу, где је требало да се пресвуче и припреми за тренинг пред меч осмине финала са Стефаном Циципасом.

Отприлике у исто време када је Новак Ђоковић разговарао са Џимом Куријером о разлозима због којих је играо под светлима у пет поподне, на званичном YоуТубе каналу Аустралијан опена објављен је снимак на ком се види како Федерера "враћају" са врата кроз која је прошао небројено пута у каријери.

Федерер се није расправљао, сачекао је да чланови његовог тима донесу "аусвајс", а када је скенер "очитао" његов код - дозвољено му је да уђе у један од делова парка намењених само и искључиво такмичарима.



Правила, очигледно, морају да се поштују и важе за свакога.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мисо

19.01.2019 14:12

Да је игор додик просао би.....глат....или би овај муценик добио отказ....

ОДГОВОРИТЕ