Video: Obezbjeđenje nije dalo Rodžeru u svlačionicu!

Obezbeđenje zaustavilo Federera: Ne možeš u svlačionicu! Nesvakidašnja scena u Melburnu danas.

Tenis 19.01.2019 | 14:30
Video: Obezbjeđenje nije dalo Rodžeru u svlačionicu!
Čudan dan u Melburnu.

Prvo je jedan šestostruki šampion igrao pod reflektorima u "sred bela dana", a potom je drugom šestostrukom šampionu zabranjen ulazak u svlačionicu.

Zašto?

Prosto - nije poneo akreditaciju!

Pravila na Australijan openu (i ne samo na tom turniru) su takva da bez akreditacije ne možete da se krećete Melburn parkom sve i da ste slavni Rodžer Federer.

Svi učesnici Australijan opena, igrači, treneri, zvaničnici turnira i predstavnici medija imaju akreditacije sa fotografijom, imenom i prezimenom, funkcijom koju obavljaju na turniru i bar kodom koji se skenira na ulazima.

To je dvostruki uzastopni šampion naučio na teži način.

Obezbeđenje ga ove subote nije pustilo da uđe u svlačionicu, gde je trebalo da se presvuče i pripremi za trening pred meč osmine finala sa Stefanom Cicipasom.

Otprilike u isto vreme kada je Novak Đoković razgovarao sa Džimom Kurijerom o razlozima zbog kojih je igrao pod svetlima u pet popodne, na zvaničnom YouTube kanalu Australijan opena objavljen je snimak na kom se vidi kako Federera "vraćaju" sa vrata kroz koja je prošao nebrojeno puta u karijeri.

Federer se nije raspravljao, sačekao je da članovi njegovog tima donesu "ausvajs", a kada je skener "očitao" njegov kod - dozvoljeno mu je da uđe u jedan od delova parka namenjenih samo i isključivo takmičarima.Pravila, očigledno, moraju da se poštuju i važe za svakoga.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Miso

19.01.2019 15:12

Da je igor dodik prosao bi.....glat....ili bi ovaj mucenik dobio otkaz....

ODGOVORITE