Баркли: Кајри је издао саиграче, ја бих га пребио!

Чарлс Баркли, некадашњи прослављени кошаркаш, причао је о плејмејкеру Кајрију Ирвингу и његовом опхођењу према саиграчима у Бостону.

Кошарка 25.01.2019 | 10:30
Баркли: Кајри је издао саиграче, ја бих га пребио!
Ирвинг је у својем обраћању медијима критиковао своје млађе саиграче због неискуства, а недавно је позвао свог бившег саиграча Леброна Џејмса како би му се извинио.

Барклију се и те како није свидело то како се Ирвинг понашао, а имао је и шта да му поручи.

"Кајри је издао своје саиграче. Човече, па они су дошли до финала конференције без тебе. Ја бих га пребио. Не би требало да говориш људима да си вођа, већ да једноставно будеш вођа", казао је Баркли. 

Ни Шакилу О'Нилу се није свидела ситуација коју је Ирвинг "направио". Он је причао о томе како су Селтикси били добри и без Ирвинга и додао да му се не свиђа то што бивши плејмејкер Кливленда своја обраћања медијима почиње са "они момци" када прича о својим саиграчима. 

"Док је он седео прошле године на клупи и гледао те младе момке како играју без њега у финалу. Он би требало то да искористи, да њих користи да би он био бољи а не да све време има лопту у рукама и дрибла у недоглед", јасан је Шек. 

Кени Смит је додао да је Ирвинг после разговора са Леброном Џејмсом, у којем му се извинио јер није схватао шта је "краљ" хтео да му поручи, рекао Леброну да никоме не каже о чему су причали. 

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар