Barkli: Kajri je izdao saigrače, ja bih ga prebio!

Čarls Barkli, nekadašnji proslavljeni košarkaš, pričao je o plejmejkeru Kajriju Irvingu i njegovom ophođenju prema saigračima u Bostonu.

Košarka 25.01.2019 | 10:30
Barkli: Kajri je izdao saigrače, ja bih ga prebio!
Irving je u svojem obraćanju medijima kritikovao svoje mlađe saigrače zbog neiskustva, a nedavno je pozvao svog bivšeg saigrača Lebrona Džejmsa kako bi mu se izvinio.

Barkliju se i te kako nije svidelo to kako se Irving ponašao, a imao je i šta da mu poruči.

"Kajri je izdao svoje saigrače. Čoveče, pa oni su došli do finala konferencije bez tebe. Ja bih ga prebio. Ne bi trebalo da govoriš ljudima da si vođa, već da jednostavno budeš vođa", kazao je Barkli. 

Ni Šakilu O'Nilu se nije svidela situacija koju je Irving "napravio". On je pričao o tome kako su Seltiksi bili dobri i bez Irvinga i dodao da mu se ne sviđa to što bivši plejmejker Klivlenda svoja obraćanja medijima počinje sa "oni momci" kada priča o svojim saigračima. 

"Dok je on sedeo prošle godine na klupi i gledao te mlade momke kako igraju bez njega u finalu. On bi trebalo to da iskoristi, da njih koristi da bi on bio bolji a ne da sve vreme ima loptu u rukama i dribla u nedogled", jasan je Šek. 

Keni Smit je dodao da je Irving posle razgovora sa Lebronom Džejmsom, u kojem mu se izvinio jer nije shvatao šta je "kralj" hteo da mu poruči, rekao Lebronu da nikome ne kaže o čemu su pričali. 

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar