Путин размишља о проблему Косова

Руски председник Владимир Путин одржао је у петак састанак са члановима руског Савета безбедности на којем је размотрена посета Србији, уз осврт на косовску проблематику, објављено је на сајту Кремља.

Свијет 19.01.2019 | 12:06
Путин размишља о проблему Косова
Такође је било говора и о предстојећим међународним контактима руског председника, као и о актуелним друштвено-економским темама.

Састанку су присуствовали председник Руског савета безбедности Валентина Матвијенко, министар одбране Сергеј Шојгу, председник Државне думе Вјачеслав Володин, шеф председничке администрације Антон Вајно, секретар Савета Николај Патрушев, министар унутрашњих послова Владимир Колоколцев, директор Федералне службе сигурности Александар Бортников, као и директор спољне обавештајне службе Сергеј Наришкин и специјални представник председника за заштиту животне средине, екологију и транспорт Сергеј Иванов, наводи се на сајту.

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Никифоровиц

19.01.2019 11:15

Аха,,брига Путина за Косовом.Он гледа свој профит,коме плин да саље па да дебело наплати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Никифоровиц

19.01.2019 12:12

Занима ме да ли си уопште прочитао текст вијести. Ако јеси морао би запазити да је одржан састанак са члановима руског Савета безбедности и видјети ко је све присуствовао састанку. Не може се све живо подцјењивти и омаловажавати. Можда си и прочитао текст, али си злонамјеран.

Name

блбл

19.01.2019 11:15

Ах ах , Путин размисља о проблему Косова!! Вероватно Вуциц и Баја размисљају о проблему Крима. Брига Путина за Косовом.Отети Крим другоме а залити за Косовом не иде заједно никако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Матриx

19.01.2019 12:18

Ниси свјестан колико си глуп...на Криму је народ, кога чине 90% Руси, путем референдума донио одлуку да се прикључи Русији...Крим је одувијек био руска територија док Хрушчов, из само њему познатих разлога, није исти поклонио Украјини...Косово је отцијепљено на силу од Србије без икаквог референдума уз помоћ НАТО алијансе...тако да поредити Крим и Косово показује како већина људи на овим просторима плитко размишља, укључујући и тебе

Name

Аха

19.01.2019 17:44

К'о о лањском снијегу.

ОДГОВОРИТЕ