Putin razmišlja o problemu Kosova

Ruski predsednik Vladimir Putin održao je u petak sastanak sa članovima ruskog Saveta bezbednosti na kojem je razmotrena poseta Srbiji, uz osvrt na kosovsku problematiku, objavljeno je na sajtu Kremlja.

Svijet 19.01.2019 | 12:06
Putin razmišlja o problemu Kosova
Takođe je bilo govora i o predstojećim međunarodnim kontaktima ruskog predsednika, kao i o aktuelnim društveno-ekonomskim temama.

Sastanku su prisustvovali predsednik Ruskog saveta bezbednosti Valentina Matvijenko, ministar odbrane Sergej Šojgu, predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin, šef predsedničke administracije Anton Vajno, sekretar Saveta Nikolaj Patrušev, ministar unutrašnjih poslova Vladimir Kolokolcev, direktor Federalne službe sigurnosti Aleksandar Bortnikov, kao i direktor spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin i specijalni predstavnik predsednika za zaštitu životne sredine, ekologiju i transport Sergej Ivanov, navodi se na sajtu.

(Agencije)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Nikiforovic

19.01.2019 11:15

Aha,,briga Putina za Kosovom.On gleda svoj profit,kome plin da salje pa da debelo naplati.

ODGOVORITE
Name

Re Nikiforovic

19.01.2019 12:12

Zanima me da li si uopšte pročitao tekst vijesti. Ako jesi morao bi zapaziti da je održan sastanak sa članovima ruskog Saveta bezbednosti i vidjeti ko je sve prisustvovao sastanku. Ne može se sve živo podcjenjivti i omalovažavati. Možda si i pročitao tekst, ali si zlonamjeran.

Name

blbl

19.01.2019 11:15

Ah ah , Putin razmislja o problemu Kosova!! Verovatno Vucic i Baja razmisljaju o problemu Krima. Briga Putina za Kosovom.Oteti Krim drugome a zaliti za Kosovom ne ide zajedno nikako.

ODGOVORITE
Name

Matrix

19.01.2019 12:18

Nisi svjestan koliko si glup...na Krimu je narod, koga čine 90% Rusi, putem referenduma donio odluku da se priključi Rusiji...Krim je oduvijek bio ruska teritorija dok Hruščov, iz samo njemu poznatih razloga, nije isti poklonio Ukrajini...Kosovo je otcijepljeno na silu od Srbije bez ikakvog referenduma uz pomoć NATO alijanse...tako da porediti Krim i Kosovo pokazuje kako većina ljudi na ovim prostorima plitko razmišlja, uključujući i tebe

Name

Aha

19.01.2019 17:44

K'o o lanjskom snijegu.

ODGOVORITE