Томић: Лејтоне, баш ти хвала, сад и лажеш!

Аустралијска тениска сапуница у пуном је јеку. Нема дана да се не сними нека невероватна епизода.

Тенис 20.01.2019 | 16:30
Томић: Лејтоне, баш ти хвала, сад и лажеш!
Селектор Дејвис куп тима ове земље Лејтон Хјуит оптужио је Бернарда Томића да му је претио и уцењивао га, на шта је Томић, логично, бурно реаговао.

Хјуит је рекао како од Томића и њему блиских људи стижу претње њему и његовој породици, што је Томић назвао обичном измишљотином.

"Баш лепо од тебе, Лејтоне. Сад мислим колико можеш да паднеш ниско и јасно ми је зашто те у Аустралији никад нису волели. Немам ништа са твојом породицом и баш ме брига шта није у реду с тобом, лажљивче", брутално је одговирио Томић.

Претходно је бивши шампион Вимблдона и неко време број један најавио како "Томић више неће играти у репрезентацији док је он та функцији селектора".

Аустралија у фебруару у Аделејду дочекује Босну и Херцеговину и очекује се да сигурно неће играти Ник Киријос, који се стрмоглавио на АТП листи. Уз играче попут Алекса де МИнора, Џона Милмана и Алексеја Попирина, који сви бележе добре резултате у Мелбурну, Хјуит је рекао да му не требају играчи који нису спремни да све дају за своју земљу.

Киријоса није отписао, али је додао да мора са постигне "неопходне културне стандарде који су постављени у тиму" да би имао шансу.

Претходних дана Бернард Томић је рекао како ни Киријос ни Танаси Кокинакис највероватније неће играти за Аустралијанце док је Хјуит на месту селектора.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар