Tomić: Lejtone, baš ti hvala, sad i lažeš!

Australijska teniska sapunica u punom je jeku. Nema dana da se ne snimi neka neverovatna epizoda.

Tenis 20.01.2019 | 16:30
Tomić: Lejtone, baš ti hvala, sad i lažeš!
Selektor Dejvis kup tima ove zemlje Lejton Hjuit optužio je Bernarda Tomića da mu je pretio i ucenjivao ga, na šta je Tomić, logično, burno reagovao.

Hjuit je rekao kako od Tomića i njemu bliskih ljudi stižu pretnje njemu i njegovoj porodici, što je Tomić nazvao običnom izmišljotinom.

"Baš lepo od tebe, Lejtone. Sad mislim koliko možeš da padneš nisko i jasno mi je zašto te u Australiji nikad nisu voleli. Nemam ništa sa tvojom porodicom i baš me briga šta nije u redu s tobom, lažljivče", brutalno je odgovirio Tomić.

Prethodno je bivši šampion Vimbldona i neko vreme broj jedan najavio kako "Tomić više neće igrati u reprezentaciji dok je on ta funkciji selektora".

Australija u februaru u Adelejdu dočekuje Bosnu i Hercegovinu i očekuje se da sigurno neće igrati Nik Kirijos, koji se strmoglavio na ATP listi. Uz igrače poput Aleksa de MInora, Džona Milmana i Alekseja Popirina, koji svi beleže dobre rezultate u Melburnu, Hjuit je rekao da mu ne trebaju igrači koji nisu spremni da sve daju za svoju zemlju.

Kirijosa nije otpisao, ali je dodao da mora sa postigne "neophodne kulturne standarde koji su postavljeni u timu" da bi imao šansu.

Prethodnih dana Bernard Tomić je rekao kako ni Kirijos ni Tanasi Kokinakis najverovatnije neće igrati za Australijance dok je Hjuit na mestu selektora.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar