Блистао Љајић: Двије асистенције за побједу Бешикташа!

ВАР му поништио пенал! Коначно славље за истанбулски тим.

Фудбал 18.01.2019 | 20:50
Блистао Љајић: Двије асистенције за побједу Бешикташа!
Изгледа да је криза прошлост за Бешикташ. Неславно су истанбулски црно-бели окончали 2018, четири меча заредом никог нису победили, испали су из Лиге Европе, у првенству заостају прилично за лидером Башакшехиром, међутим, пауза је дефинитивно пријала тиму Шенола Гунеша, који је на гостовању Ахисару рутински освојио три бода - 3:1.

Била је то прва победа Бешикташа још од 2. децембра кад је у градском дербију савладан Галатасарај, посебно значајна у светлу смиривања тензија после велике економске кризе због које је Рајан Бабелпродат Фуламу. Тек, овог петка наговештај лепших дана за екипу са Водафон арене и сјајно издање репрезентативца Србије, Адема Љајића.

Креативни везиста одиграо је једну од бољих утакмица откако је летос стигао на позајмицу из Торина, о чему сведоче две асистенције. Најпре Дорукану Токозу чији је пројектил отворио серију погодака, а у финишу после пробој по десној страни и центаршут за резервног нападача Кајла Ларина, који је Канађанин лако спровео у мрежу.

Осим тога, Лајићу је ВАР поништио шансу да изнуди пенал, јер је после контакта са Португалцем МигеломЛопезом пао у казненом простору Ахисара, али је судија Озурк проценио да је контакт био недовољан за најстрожу казну.

Милан Лукач је и овога пута преседео на клупи за резерве домаћег тима.

ТУРСКА 1 - 18. КОЛО: 

Петак

Ахисар – Бешикташ 1:3 (0:1)
/Цикалеши 81 – Токоз 23, Гонул 48, Ларин 76/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар