Мело не иде у пензију - у новом тиму до 7. фебруара!

Кармело Ентони, један од најбољих поентера у историји НБА, наставиће каријеру и до седмог фебруара (трејд рок) биће познато у којој екипи.

Кошарка 20.01.2019 | 14:30
Мело не иде у пензију - у новом тиму до 7. фебруара!
Популарни Мело је ове сезоне требало да врати стару форму у Хјустону, међутим коцкице се нису сложиле и Мело је одиграо само десет мечева за тим из Тексаса.

Рокетси су саопштили Ентонију да ће његове минуте добити млађи кошаркаши и да он мора да се задовољи знатно мањом минутажом што он наравно није прихватио.

Од тада су кренуле спекулације о могућој пензији будућег члана Куће славних јер већ другу сезону заредом не може да се уклопи на прави начин у екипу.

У Оклахоми је било видно да не иде, а исто се показало и у Хјустону. Прихватио је мању улогу, чак и да улази са клупе, али једноставно није ишло. Због тога су многи кренули да причају како је боље да се пензионише да би људи памтили ипак као великог кошаркаша, а не неког који сваке сезоне иде из екипе у екипу.

Међутим, према писању америчког сајта "Тхе Атхлетиц", Мело не размишља о повлачењу и има неколико опција. Као могућа дестинација спомињу се Лос Анђелес Лејкерси где игра његов добар пријатељ Леброн Џејмс.

Сада је питање да ли ће Хјустон трејдовати Ентонија у неку другу екипу или ће раскинути сарадњу и потписати уговор као слободан играч.

Мело је у каријери играо за Денвер Нагетсе, Њујорк Никсе, Оклахому Сити Тандер и сада за Хјустон. Укупно је одиграо 1064 утакмица у НБА и има просек од 24 поена, 6,5 скокова, три асистенције, уз 45 одсто шута из игре, односно 81 са линије за слободна бацања.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар