Melo ne ide u penziju - u novom timu do 7. februara!

Karmelo Entoni, jedan od najboljih poentera u istoriji NBA, nastaviće karijeru i do sedmog februara (trejd rok) biće poznato u kojoj ekipi.

Košarka 20.01.2019 | 14:30
Melo ne ide u penziju - u novom timu do 7. februara!
Popularni Melo je ove sezone trebalo da vrati staru formu u Hjustonu, međutim kockice se nisu složile i Melo je odigrao samo deset mečeva za tim iz Teksasa.

Roketsi su saopštili Entoniju da će njegove minute dobiti mlađi košarkaši i da on mora da se zadovolji znatno manjom minutažom što on naravno nije prihvatio.

Od tada su krenule spekulacije o mogućoj penziji budućeg člana Kuće slavnih jer već drugu sezonu zaredom ne može da se uklopi na pravi način u ekipu.

U Oklahomi je bilo vidno da ne ide, a isto se pokazalo i u Hjustonu. Prihvatio je manju ulogu, čak i da ulazi sa klupe, ali jednostavno nije išlo. Zbog toga su mnogi krenuli da pričaju kako je bolje da se penzioniše da bi ljudi pamtili ipak kao velikog košarkaša, a ne nekog koji svake sezone ide iz ekipe u ekipu.

Međutim, prema pisanju američkog sajta "The Athletic", Melo ne razmišlja o povlačenju i ima nekoliko opcija. Kao moguća destinacija spominju se Los Anđeles Lejkersi gde igra njegov dobar prijatelj Lebron Džejms.

Sada je pitanje da li će Hjuston trejdovati Entonija u neku drugu ekipu ili će raskinuti saradnju i potpisati ugovor kao slobodan igrač.

Melo je u karijeri igrao za Denver Nagetse, Njujork Nikse, Oklahomu Siti Tander i sada za Hjuston. Ukupno je odigrao 1064 utakmica u NBA i ima prosek od 24 poena, 6,5 skokova, tri asistencije, uz 45 odsto šuta iz igre, odnosno 81 sa linije za slobodna bacanja.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar