Одмазда: Рабио у резервама ПСЖ-а!

Гостовање Црвеној звезди ће, изгледа, бити последњи меч стаситог везисте за ПСЖ.

Фудбал 20.01.2019 | 08:15
Одмазда: Рабио у резервама ПСЖ-а!
Како сад ствари стоје, београдска Маракана сведочила је последњој такмичарској утакмици АдријенаРабиоа за Пари Сен Жермен. Млади везиста од данас и званично није у плановима француског првака, пошто га је клуб избацио из комбинација за први тим.

Наравно, реч је о одмазди руководилаца на челу са председником Насером Ал Келаифијем, услед чињенице да је 23-годишњи фудбалер одбио све понуде за да продужи уговор (истиче му у јуну). Зато је руководство клуба са Парка принчева решило да се не игра скривалица, па га је послало међу да тренира са резервама. Јасно је да неће бити у комбинацији за суботњи дуел Лиге 1 са Генганом, а по свему судећи више никад неће ни обући опрему Светаца.

„Мој задатак је да припремим екипу за дуел са Генганом, у тиму сигурно неће бити Адријен Рабио. То је одлука клуба, морам да је поштујем“, помирљиво је немачки стратег на клупи ПСЖ-а Томас Тухел.

Осим што није желео да продужи сарадњу, Рабио је додатно разљутио руководство Парижана својевољном одлуком да не буде део екипе која је недавно путовала у Катар, на мини-турнеју. Правдао се „породичним разлозима“, међутим, одмах по повратку у Европу, челници ПСЖ-а су посумњали у истинитостАдријанових навода и решили да га казне тако што су га одвојили од прве екипе. Што може само краткорочно да утиче на његове планове, јер ће свакако променити средину.

Остаје само да се види да ли ће у Барселону, пошто се месецима пише како је договорио услове трансфера вредног 10.000.000 евра годишње плате и додатних 10.000.000 само за потпис или ће, у последњи час, променити мишљене и запутити се у Челси, који покушава да искористи чињеницу да ништа још није потписано.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар