Odmazda: Rabio u rezervama PSŽ-a!

Gostovanje Crvenoj zvezdi će, izgleda, biti poslednji meč stasitog veziste za PSŽ.

Fudbal 20.01.2019 | 08:15
Odmazda: Rabio u rezervama PSŽ-a!
Kako sad stvari stoje, beogradska Marakana svedočila je poslednjoj takmičarskoj utakmici AdrijenaRabioa za Pari Sen Žermen. Mladi vezista od danas i zvanično nije u planovima francuskog prvaka, pošto ga je klub izbacio iz kombinacija za prvi tim.

Naravno, reč je o odmazdi rukovodilaca na čelu sa predsednikom Naserom Al Kelaifijem, usled činjenice da je 23-godišnji fudbaler odbio sve ponude za da produži ugovor (ističe mu u junu). Zato je rukovodstvo kluba sa Parka prinčeva rešilo da se ne igra skrivalica, pa ga je poslalo među da trenira sa rezervama. Jasno je da neće biti u kombinaciji za subotnji duel Lige 1 sa Genganom, a po svemu sudeći više nikad neće ni obući opremu Svetaca.

„Moj zadatak je da pripremim ekipu za duel sa Genganom, u timu sigurno neće biti Adrijen Rabio. To je odluka kluba, moram da je poštujem“, pomirljivo je nemački strateg na klupi PSŽ-a Tomas Tuhel.

Osim što nije želeo da produži saradnju, Rabio je dodatno razljutio rukovodstvo Parižana svojevoljnom odlukom da ne bude deo ekipe koja je nedavno putovala u Katar, na mini-turneju. Pravdao se „porodičnim razlozima“, međutim, odmah po povratku u Evropu, čelnici PSŽ-a su posumnjali u istinitostAdrijanovih navoda i rešili da ga kazne tako što su ga odvojili od prve ekipe. Što može samo kratkoročno da utiče na njegove planove, jer će svakako promeniti sredinu.

Ostaje samo da se vidi da li će u Barselonu, pošto se mesecima piše kako je dogovorio uslove transfera vrednog 10.000.000 evra godišnje plate i dodatnih 10.000.000 samo za potpis ili će, u poslednji čas, promeniti mišljene i zaputiti se u Čelsi, koji pokušava da iskoristi činjenicu da ništa još nije potpisano.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar